ORATORIJ 2021

Pred nami so počitniški dnevi in verjetno že razmišljate, kako boste preživeli letošnje počitnice. Ena izmed možnosti je tudi ta, da se udeležite počitniške dejavnosti, ki je še posebej namenjena za otroke – ORATORIJ 2021.
Letos je glavni junak oraotorija bl. Carlo Acutis. Gre za prav posebnega in sodobnega svetnika, saj je verjetno edini med njimi, ki se lahko pohvali, da je v prostem času rad – programiral. Carlo je pri 15 letih umrl. Po eni strani je bil običajen najstnik, ki je imel rad računalnike in gledal filme. Po drugi strani je bil v marsičem izjemen. Zaradi njegovega globokega odnosa z Bogom, žive vere, dobrosrčnosti in čudežev, ki sse dogajajo po njegovi smrti, so ga ljudje že kmalu prepoznali za svetnika. Za blaženega je bil razglašen lani, 10. oktobra 2020.
Kakor lani, tako bomo tudi letos imeli počitniško dejavnost za otroke –  ORATORIJ v zadnjem tednu meseca avgusta – od 23. do 27. avgusta.
V nedeljo, 29. avgusta pa bo zaključna oratorijska sv. maša.

prijavnica 2021

Oratorij poteka od ponedeljak, 23. do 27. avugsta. V nedeljo, 29. avgusta, ob 9.30 uri je zaključna oratorijska sv. maša.
Lepo vabljeni in lep pozdrav,
župnik Damjan in skupina animatorjev