ADVENTNI VENČKI IN BOŽIČNO – NOVOLETNE VOŠČILNICE

Korona virus Covid -19 je močno zaznamoval naše življenje in s tem tudi delovanje naše župnijske Karitas. Verjetno bo tako še kar nekaj časa. Sodelavci Karitas si želimo in si prizadevamo, da bi tudi v tem času lahko pomagali ljudem, ki se znajdejo v materialni, duhovni ali duševni stiski. Brez vas in vaše darežljivosti tega ne zmoremo. Ne dopustimo, da nam COVID-19 vzame ADVENT in BOŽIČ. Potrudimo se, da bo tudi v tem neprijetnem času na naši družinski mizi navzoč adventni venček, z božično vizitko pa razveselimo svoje sorodnike in prijatelje.

Sodelavke in sodelavci Župnijske Karitas vas vabimo k nakupu božično-novoletnih vizitk in adventnih venčkov.
Vizitke so na razpolago v župnišču od sobote, 21. 11. 2020.
Za adventne venčke sprejemamo naročila do ponedeljka, 23. novembra. Lahko pokličete ali pišete g. župniku, damjan.ratajc@rkc.si, naši voditeljici Bernardi, bernarda.hribersek@gmail.com ali katehistinji Katji, katja.ilisinovic@gmail.com.

Nebeški Oče obvaruj naši župniji in vse župljane in župljanke pred raznimi boleznimi in  stiskami. V teh dnevih naj nas še posebej spremlja priprošnja Božje matere Marije, sv. apostola Pavla, sv. Lovrenca, sv. Marije Magdalene, bl. A. M. Slomška in sv. Miklavža.

Ostanimo povezani v molitvi, medsebojnem spoštovanju, ljubezni in dobroti! 

župnik Damjan s sodelavci ŽK