LETOS STIČNA PRIHAJA V PREBOLD!

19. septembra bo potekala 39. Stična mladih, tokrat v prilagojeni izvedbi na 34 lokacijah po Sloveniji. Srečanje bo gostila tudi naša župnija – SV. PAVEL – PREBOLD. Mladi, od 9. razreda dalje, ste povabljeni, da sodelujete pri soustvarjanju dogodka. Del programa bo skupen in posnet vnaprej, nekatere aktivnosti pa bodo organizirane na lokalni ravni.
Geslo letošnje Stične mladih v vseh razsežnostih sovpada z odlomkom, ki ga je papež Frančišek izbral za poslanico ob Svetovnem dnevu mladih 2020. Vzeto je iz odlomka o mladeniču iz Naina (Lk 7,11-17), ki ga je Jezus obudil od mrtvih. Jezus je tisti, ki vsakemu mlademu daje smisel življenja.
Dogodek se bo odvijal pred Aninem domu, v soboto, 19. septembra od 15. do 21. ure. Udeleženci si s seboj prinesite malico. Več o letošnji vsebini in programu najdete na Facebooku in Instagramu Stične mladih ter na zgoraj omenjeni spletni strani dogodka.
https://sticna.net/
https://www.facebook.com/sticnamladih/
https://www.instagram.com/sticnamladih/

Zaradi vzdrževanja ustreznih ukrepov je letos za vse udeležence srečanja obvezna spletna prijava. Prijavnica je dosegljiva do 13. septembra 2020 na sticna.net.